QC-Laborant

QC-Laborant

Vi søger en kvalitetsbevidst laborant til vores QC-laboratorium, hvor der udføres en bred vifte af analyser. Har du lyst til at være en del vores QC Team, har du kendskab til immunologiske testmetoder og synes, at kvalitetskontrol er et spændende område, så er du måske vores nye QC-laborant.

Immudex er en biotekvirksomhed, specialiseret i at måle antigen-specifikke T celler. Vi udvikler, producerer og sælger produkter til forskning, diagnostik og terapeutiske formål.

 

Om jobbet

I QC tester vi indkomne råvarer, mellemvarer og færdigvarer fra produktionen. Vores assays i QC er bl.a. baseret på flowcytometri og ELISA, og det er derfor en stor fordel, hvis du har erfaring med disse metoder. Herudover vil du også arbejde med SDS-PAGE og diverse spektrofotometriske metoder. Vi optimerer løbende vores analysemetoder, hvilket du også vil få mulighed for at blive involveret i.
Vi arbejder efter GMP, og en del af din tid vil derfor gå med udarbejdelse og vedligehold af QC-dokumenter samt sikre tilstrækkelig dokumentation.

 

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant eller har en tilsvarende relevant uddannelse. Du har gerne erfaring fra en tilsvarende stilling i medicinalindustrien eller sundhedssystemet, men det er ikke et krav. Derudover ser vi gerne, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med ELISA og flowcytometri
  • Kendskab til SDS-PAGE, spektrofotometri og PCR
  • Kendskab til validering af nye metoder/teknikker
  • Erfaring med cGMP og god dokumentationspraksis
  • Flydende på engelsk i skrift og tale

 

Om dig

Vi søger en energisk person, der kan få noget fra hånden og har lyst til at lære nyt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, have en god ordenssans, være fleksibel og kunne bevare overblikket i pressede situationer samt have et godt humør. Samtidig skal du trives med at arbejde i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor man ikke altid ved, hvad morgendagen bringer af interessante arbejdsopgaver, men du får mulighed for at tage ansvar og selv være med til at planlægge din dag.

 

Immudex tilbyder

Immudex tilbyder en spændende QC laborantstilling med uddannelses- og udviklingsmuligheder i en international og mangfoldig organisation, hvor vi tager vare på hinanden i et uformelt arbejdsmiljø præget af dedikerede medarbejdere med lyst til at gøre en forskel.

Stillingen er permanent og baseret i hovedkontoret i Virum:
Immudex ApS
Bredevej 2A
2830 Virum

Vi behandler løbende ansøgninger, så vi opfordrer dig til at sende ansøgning og CV hurtigst muligt til job@immudex.com.
Ansøgningsfrist: 1. juli 2021.
Hvis du har spørgsmål angående stillingen så kontakt QC Team Leader Kasper Lykke Pedersen på tlf. 51252429.

 

About Immudex

Based in Copenhagen, Denmark, with North American operations based in Fairfax, Virginia, Immudex is a fast-growing life science company providing solutions for immune monitoring within cancer immunotherapy, transplantation, infectious disease, and autoimmunity. With an off-set in Immudex' proprietary Dextramer® and dCODE Dextramer® technologies, the company develops and market research reagents and assay solutions enabling researchers and clinicians to measure disease-specific immunity. All Immudex' products are produced to the highest standards, resulting in reproducible monitoring over time. GMP grade and diagnostic Dextramer reagents are available and currently in use within the USA and Europe. Under an agreement with the US Cancer Immunotherapy Consortium (CIC) and the European Cancer Immunotherapy Consortium (CIMT), Immudex also provides MHC Multimer and Elispot proficiency panel services worldwide.

Download as pdf

Contact Immudex

General Inquiries
Email: info@immudex.com
Main: +45 31 10 91 91
Fax: +45 77 31 15 09
CVR/VAT no. 31348854

Ordering
Email: ordering@immudex.com
Ordering: +45 29 13 42 24

Technical Support
Email: customer@immudex.com